valparValpar födda 2/3-2020 5 hanar & 3 tikar.

1 hanvalp är tillgänglig och vi söker fodervärd till en tik valp.

Går du med tankar om att skaffa en Coonhound, ta gärna kontakt redan nu! Via mail braccokennel@gmail.com eller telefon 070-422 19 86

Vid leverans är våra valpar:

Minst 8veckor
Registrerade i SKK
Vaccinerade
Avmaskade
Chipmärkta
Veterinärbesiktade
Valpkulls försäkrade mot dolda fel i 3år

Vi lägger stor vikt i att våra valpar får en så bra start i livet som möjligt och naturligtvis säljer vi enbart valpar enligt SKK:s riktlinjer och bestämmelser.

Vi använder endast friska avelsdjur. För oss är det en grundförutsättning att bevara sundheten hos denna underbara ras! Sedan är det levande individer vi har så man kan aldrig garantera nåt, men vi vill kunna sälja våra hundvalpar med vetskapen att vi gjort allt vi kunnat för att ge våra hundvalpar och deras nya ägare alla förutsättningar till ett långt, friskt och lyckligt liv tillsammans!!

Det viktigaste för oss när vi säljer en valp är att den ska få ett bra liv hos människor som låter den bli en del av familjen.

En sak som gör oss väldigt glada och som vi förespråkar starkt är om våra valp köpare låter höftledsröntga sina hundar, detta gör man när hundarna uppnår ca 15 månaders ålder. Det ger oss som uppfödare en fantastisk möjlighet att få följa upp hundarna och se så att aveln går åt rätt håll, och inte minst så är det ju viktigt för rasen.

Till sist… vi finns alltid till hands för våra valp köpare och blir bara glad om ni vänder er till oss med era frågor och funderingar eller vad det nu än kan vara. Våra hundvalpar ser vi som ett livslångt åtagande!